Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012




Ημέρα αιμοδοσίας "ΖΩΗ" -  Λεβαδειακού


Ημέρα αιμοδοσίας ήταν η χτεσινή για τον Λεβαδειακό, καθώς διοργάνωσε την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την τράπεζα αίματος «ΖΩΗ».
Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με τον διευθυντή των Βοιωτών, Γιώργο Κασναφέρη και τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Φαράντο, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αριστείδη Ρούσσαρη να αφιερώνει αυτή την ημέρα στη μνήμη όσων έχουν σχέση με την ομάδα και έχουν φύγει από τη ζωή.
Επίσης, στην αιμοδοσία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Παπαγγελής, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης το παρόν έδωσε και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας αποτελούμενη από τους Κυριακίδη, Ζησόπουλο, Λισγάρα και Τσιντώτα, συνοδευόμενη από τον γυμναστή, εθελοντή αιμοδότη κ. Λούλο.
Οι ποδοσφαιριστές, μάλιστα, μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια στους παρευρισκόμενους αιμοδότες για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανθρακικό, πράγμα το οποίο έκανε και εκπρόσωπος της ομάδας σε όλους όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία.

                 
Η Ν. Υ. Αιμοδοσίας του Νοσ. Λιβαδειάς από την μεριά της, συγχαίρει την  τράπεζα αίματος «ΖΩΗ», την ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την κίνησή τους αυτή  και δηλώνει πως είναι κοντά σε πολίτες, μέλη συλλόγων και υπηρεσιών που θέλουν να προβούν και να υλοποιήσουν  παρόμοιες ενέργειες εθελοντισμού στο νομό.